Restoran Tarpoš
U SRCU VINOGRADA
Dragi gosti i prijatelji Vinarije Tarpoš,
Obaveštavamo Vas da restoran ponovo radi od 30. 07. uz obaveznu rezervaciju i pridržavanje propisanih mera zaštite.
Radno vreme restorana je od 13h do 22h. svakim danom osim ponedeljkom kada restoran ne radi.
O Restoranu
Sva naša vina imaju i jednu posebnu pozornicu za predstavljanje publici, a to je vinski restoran Tarpoš, koji se, kao i vinarija, nalazi usred vinograda i sa čije terase se pruža pogled daleko ka Venčacu i Bukulji i u dubini, ka Aranđelovcu.
Koncept našeg restorana je zasnovan na našoj ličnoj pasiji prema vinu i hrani, kao načinu življenja. I tu ne mislimo na hedonizam (koji je egoističan koncept, usmeren samo na sebe), već o pasiji u stalnom traženju lepote i onih sitnih zadovoljstva u svakom detalju koji ispunjava naš svakodnevni život, a sa željom da svoju zemlju i našu prelepu Šumadiju predstavimo svima, uz poziv da nam se pridružite u zadovoljstvu otkrivanja njenih najlepših plodova – hrane i vina.

Posetite nas
VINARIJA TARPOŠ
Vrbica bb, Aranđelovac
Email: tihomir@vinarijatarpos.com
RESTORAN TARPOŠ REZERVACIJE
Telefon: +381 34 725805
Mobilni: +381 63 397087
Radno vreme restorana:
Utorak-Nedelja 12:00-00:00
Ponedeljak – Samo grupe sa najavom
Vino i Hrana
De gustibus est non disputandum! O ukusima ne vredi raspravljati! I to je jedino pravilo koje se ne dovodi u pitanje kada je reč o slaganju vina i hrane. S druge strane, verujemo da naša lična vinarska i kulinarska iskustva ipak mogu da vam ponekad budu od pomoći i zato smo uz gotovo svako jelo u našem jelovniku naveli i kombinacije sa vinom koje se nama dopadaju. To ne znači i da se vi sami ne upustite u tu čudesnu igru spajanje hrane i vina, tražeći onaj njihov savršeni zagrljaj koji Francuzi označavaju rečju „marijaž“ (brak, venčanje).
Želimo vam srećno venčanje ukusa u našem restoranu Tarpoš… i ne zaboravite: za istinski doživljaj vina i hrane su oduvek bila i ostala važna samo tri pitanja – s kim, kada i gde u njima uživate.
Tarpoš je uvek pravi odgovor na ovo poslednje pitanje.
Dobro nam došli!


Naša Kuhinja
Sa željom da vam ponudimo jedan poseban doživljaj Šumadije, njene gastronomske tradicije spojili smo sa velikim svetskim trendom razvoja tzv. enogastronomije, odnosno slaganja vina i hrane. Nudimo vam uzbudljivo otkrivanje potencijala vina sa naše zemlje u okviru gastronomskog putovanja tokom kojeg želimo da vam ispričamo jednu zanimljivu priču, čija su ovo glavna poglavlja:
HLADNA PREDJELA – kao uvertira koja vas uvodi u žuvopisni svet slaganja vina i hrane vinarije i restorana Tarpoš…
TOPLA PREDJELA – kao topla vinogradrska dobrodošlica uz zalogaje koji se u potpunosti stapaju sa vinom…
RIBA – koja je pravo iz vode iskočila u vino, pa odatle stiže na trpezu – gde naša bela vina već trepere od nestrpljenja…
ROŠTILJ – šumadijska gastronomska kompozicija sačinjena od vrhunskog mesa, vatre i začina…
SPECIJALITETI – originalne Tarpoš kombinacije najboljeg mesa i vina, povrća i sireva, gljiva i začinskih trava…
Dešavanja
Od 2010. godine u vinariji i restoranu Tarpoš smo organizovali više od 200 različitih događaja, proslava, team bilding-a, konferencija i raznih tematskih večera.
U mogućnosti smo da organizujemo bilo koju vrstu privatnih ili poslovnih događaja i proslava za grupe do 140 osoba.
Pozovite nas da zajednički kreiramo događaj po vašoj želji u jedinstvenom ambijentu vinarije i restorana Tarpoš:
+381 63 397087
